De Gespleten Arent

WINE & DINE

Al jaren zijn wij samen bezig met zoeken naar mooie wijn-spijs combinaties. Wij zijn altijd bezig met het beste in een wijn en-of gerecht naar boven te brengen, en als dit dan lukt geeft dat een geweldig gevoel. Deze passie voor wijn en spijs delen wij ook graag met onze gasten. U kunt hier normaliter al van genieten met de bijpassende wijnen die wij serveren bij onze gerechten. Echter zijn er een aantal avonden/momenten waar we nog dieper op de materie ingaan, nog exclusievere wijnen serveren of gastsprekers/wijnmakers op bezoek hebben. Ook dit jaar staan er een aantal speciale wijn-spijs avonden op het programma.

Vrijdag 26 januari

Exclusieve wijn-spijs avond

Deze avond serveren wij een 6 gangen menu met oude en exclusieve wijnen. Om een tipje van de sluier op te lichten, o.a. Wegeler riesling Jesuitengarten GG 2000, oudere witte Bourgogne, oude Chenin blanc, etc. En zulke mooie wijnen vragen ook om  wat extra dus wij zullen bijpassende gerechten serveren met exclusieve hoogwaardige produkten. Deze avond geniet u van al dit lekkers voor 135 euro all-in p.p., inclusief menu, wijnarrangement, tafelwater en koffie/thee servies. Deze avond wordt georganiseerd met 12 % of meer

Vrijdag 9 maart

Perrin avond

Wij zijn erg trots om samen met de Famille Perrin en 12% of meer deze avond te mogen verzorgen. Gedurende deze avond zal een medewerker van de Famille Perrin de wijnen en het huis komen toelichten. Wij hebben een selectie gemaakt van enkele wijnen uit het grote assortiment wat de Famille Perrin te bieden heeft. Daarbij heeft de keukenbrigade een mooi menu verzonnen. Deze avond serveren wij dit menu met bijpassende wijnen, de kosten van dit menu maken wij z.s.m. bekend.