De Gespleten Arent

WINE & DINE

Al jaren zijn wij samen bezig met zoeken naar mooie wijn-spijs combinaties. Wij zijn altijd bezig met het beste in een wijn en-of gerecht naar boven te brengen, en als dit dan lukt geeft dat een geweldig gevoel. Deze passie voor wijn en spijs delen wij ook graag met onze gasten. U kunt hier normaliter al van genieten met de bijpassende wijnen die wij serveren bij onze gerechten. Echter zijn er een aantal avonden/momenten waar we nog dieper op de materie ingaan, nog exclusievere wijnen serveren of gastsprekers/wijnmakers op bezoek hebben. Ook dit jaar staan er een aantal speciale wijn-spijs avonden op het programma.

Zondagmiddag 25 maart

Riesling Masterclass, met Albert De Jong, Culinair schrijver , Expert Duitse wijnen

wine-school-riesling-header-fbIn samenwerking met 12% of meer en Albert de Jong organiseren wij deze Riesling Masterclass. Een middag waarin alle facetten van de veelzijdige riesling druif voorbij komt. De Masterclass vangt aan om 12.00 uur, wij verwelkomen u dan met een glas mousserende riesling. Na een korte kennismaking vangen wij aan met de masterclass met 4 proefglazen en uitleg over Riesling en regio. Vervolgens een verdieping in de materie met betrekking tot bodem, uiteraard ondersteund met enkele proefglazen. Dan even pauze en de stof laten bezinken onder het genot van .. een glas wijn. En dan eindigen we met het  rijpingspotentieel en diversiteit in stijlen van de riesling. De beoogde eindtijd van de masterclass is tussen 16.00 en 17.00 uur. Deze gehele masterclass wordt begeleidt met enkele kleine gerechtjes. De kosten voor de masterclass bedragen € 87,50 p.p. De masterclass vindt doorgang bij  minimmaal 20 deelnemers. Aanmelden kan via tel: 0118-636122 of 0118-626635 of via info@twaalfprocentofmeer.nl of nfo@degespletenarent.nl