De Gespleten Arent

Catering

Wij kunnen u een grote variatie aan cateringmogelijkheden aanbieden. U ontvangt altijd een offerte op maat. Op deze manier stellen we uw wens centraal en kunnen wij goed inspelen op uw budget. U kunt het zo gek en uitgebreid maken als u wilt. Waar wij van uit gaan is kwaliteit: daar doen wij geen concessies aan.

Wij verzorgen: Complete diners, Bruiloften, Hight tea, luxe hapjes voor recepties en diverse (luxe) broodjes, etc.

Wij willen ons graag onderscheiden van andere bedrijven en dat doen wij door middel van kwaliteit, gastvrijheid en originaliteit. Hoe doen we dat? Wij werken uitsluitend met de meest verse producten voorradig, altijd een glimlach op ons gezicht en wij komen naar u toe, waar u maar wilt. Bij u thuis, op het werk, in het bos of op het strand. Met het maken van de offerte houden wij rekening met de locatie en passen daar de gerechten op aan

Al sinds het begin van ons restaurant avontuur, koken wij weleens buiten de deur met dezelfde kwaliteit en instelling als in ons restaurant.

Heeft u iets te vieren en heeft u ons daarbij nodig? Neem vrijblijvend contact op voor een persoonlijk gesprek of advies.

Dit is een kleine greep van wat wij in het verleden hebben gedaan. Onze mogelijkheden zijn groot. Wilt u een passende offerte dan kunt u bellen met 0118-636122.

Bedrijf / Soort cateringLocatieAantal personenCateringvorm
Bruiloft: receptie 75 pers. - diner 60 pers - feest 150 persHet Katshuis te Kats60-150hapjes en drank - 3 gangen diner incl drank - hapjes , snacks en drank
Pianoconcert - cateringParticulier456 gangen walking dinner incl bijpassende wijnen
SchuttersverenigingLandhuis in
Oostkapelle
30 3 x per jaar diner
TrouwerijHeerensocieteit110High tea
ProvincieProvinciehuis15 - 80Lunch/diner
VerjaardagParticulier50Buffet
NieuwjaarsreceptieHeerensocieteit50Buffet
OesterpartyOesterparty800Hapjes
BarbecueBilthoven60Hapjes/Buffet