De Gespleten Arent

EVENEMENTEN

Voor foodies en liefhebbers van spektakel! BFF 4D Experience VERZET NAAR 11 MEI

Helaas moeten wij melden dat het Event van 23 maart verzet wordt. 

Donderdag 13 maart heeft het RIVM het advies afgegeven voor onze provincie om bijeenkomsten boven de honderd personen t/m 31 maart geen doorgang te laten vinden i.v.m. het corona virus.

Na een spoedoverleg tussen onze deelnemers en leveranciers, hebben we besloten het evenement te verplaatsen naar maandag 11 mei 2020. Uiteraard keken wij uit naar 23 maart en hadden wij het event graag doorgang laten vinden, echter i.v.m. de volksgezondheid hebben wij deze moeilijke beslissing genomen. Het BFF “The Experience 4D” zal 11 mei onder dezelfde condities plaats vinden zoals eerder gecommuniceerd in de mailingen en op de website. Mocht u aan de hand van dit besluit nog vragen hebben, kunt u contact opnemen met ons secretariaat op telefoonnummer 0113-634187 of via krijgdecorona@restaurantzeeland.nl 

Excuses voor het ongemak, maar we kijken ernaar uit u welkom te heten op 11 mei tijdens ons unieke evenement!

Meer info hier


 

Mexicaanse avond wordt verzet naar andere datum i.v.m de lockdown vanwege het Corona virus. Wij houden u op de hoogte wanneer voor de nieuwe datum.

 

 

 


Wijn-spijs Deluxe, 8 mei

Ook de Deluxe wijn-spijs avond keert weer terug. Een avond met culinaire uitspattingen, luxe produkten, exclusieve, bijzondere en oude wijnen. Voor ons erg leuk om een avond los te gaan zonder beperkingen. En daar kunt u dus lekker van genieten. We serveren die avond een prachtig mousserend aperitief, een 5 gangen menu met mooie begeleidende wijnen, koffie servies en water voor € 145,-p.p.
De Deluxe wijn-spijs avond staat gepland op 8 mei 2020.


Voor foodies en liefhebbers van spektakel! BFF 4D Experience

Op maandag 11 mei organiseren wij een nieuw en uniek BFF event: genaamd BFF “THE EXPERIENCE 4D” in de voormalige Philipsfabriek in Terneuzen, hét evenement voor liefhebbers van fine dining i.s.m. restaurantzeezand.nl het belooft een gedenkwaardige avond te worden. Wilt u hier bij zijn? Dat kan nog! We hebben Gold tickets en VIP tickets beschikbaar. De Gold tickets zijn inclusief entree, ontvangst met cava en hapjes, 7 gangen diner met wijn en een 4D beleving en afterparty met open bar. Bij de VIP tickets krijgt u vanaf 16.00 uur toegang tot het VIP-deck, waarbij u als extra op de Gold kaarten kan genieten van schaal en schelpdieren van de seafoodbar en exclusieve dranken. tijdens de afterparty is er ook een kaasproeverij van kaasmeester van Tricht voor de VIP. Na afloop ontvangt elke VIP-gast een goodiebag met € 175,-  aan waardebonnen die u kunt verzilveren bij de deelnemende restaurants. Gold ticket € 185,- en VIP ticket € 250,- Meer info hier