De Gespleten Arent

RESTAURANT

Al velen jaren staat de Gespleten Arent bekend als gerenommeerd restaurant in Middelburg en omstreken. In dit rijksmonument werkte o.a ooit nog Richard Ekkebus als chef voordat hij een zegetocht begon over heel de wereld als topchef. Sinds 1 april 2017 mogen wij; Sjoerd Dooge en Edwin Dingemanse, de eer van de Gespleten Arent hoog houden. Sinds 1 juli 2014 zijn wij reeds actief in De Gespleten Arent. Destijds als mede-eigenaren tezamen met de gebroeders Paul en Bart Melis, die nu restaurant de Werf in Veere uitbaten.

Wij hebben elkaar leren kennen bij restaurant het Veerhuis* te Wolphaartsdijk (tegenwoordig restaurant Meliefste) en daarna tevens samengewerkt bij restaurant Katseveer*. Vanuit die samenwerking kwam de wens om samen een restaurant te beginnen. Uiteindelijk kwamen we terecht bij De Gespleten Arent waar wij nu onze droom kunnen verwezelijken.

U mag van ons creatieve gerechten verwachten tegen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding waarbij Edwin de klassieke keuken als basis heeft maar niet schuwt van invloeden vanuit Azië, Zuid-Amerika of Afrika. Edwin’s kookstijl typeert zich door de mix van velen smaken die elkaar vinden en tot elkaar komen.

Onze bedoeling is dat u zich bij ons thuis voelt, wij willen een warme ambiance creëren, met een losse sfeer. Bij ons is de wijnliefhebber op z’n plek, Sjoerd staat te popelen om zijn wijnkaart aan u te mogen tonen of één van de wijnen uit het weloverwogen wijnarrangement te schenken.

Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen in ons restaurant, om u een culinaire en mooie avond uit te bezorgen!

Met culinaire groet, Sjoerd en Edwin