De Gespleten Arent

THUISMENU

Hoe te bestellen?

U kan nu uw thuismenu voor thuis eenvoudig bestellen via onze webshop, druk op onderstaande knop en de webshop wordt automatisch geopend.


Thuismenu

3 gangen thuismenu € 35,-

4 gangen thuismenu € 45,-


De gerechten dienen door u zelf gedresseerd te worden.

Het tussengerecht en hoofdgerecht moet nog verwarmd worden. Dit is zeer eenvoudig te doen, met bijgeleverde instructies. Met enkele simpele handelingen zet u een heerlijk 3 of 4 gangen menu op tafel.

Menu 26-02-2021 t/m 11-03-2021

Steak tartaar – rode biet – piccalilly – spekjes vinaigrette
****
Pho soep – dumpling – Noordzeekrab – paksoi – Thaise basilicum (4 gangen)
****
Zeeduivel – witlof – gnocchi – witlof & mosterd saus
****
Crepes Suzette – mandarijn – bloedsinaasappel – kletskopjes

Mocht u liever vegetarisch wensen, of allergieën en-of dieetwensen hebben dan vernemen wij dat graag bij uw bestelling zodat wij indien mogelijk een alternatief kunnen aanbieden

Omdat wij ons strikt willen houden aan de regelgeving van het RIVM werken wij momenteel met een klein team zodat wij de afstand tot elkaar kunnen bewaren. Dat heeft echter als gevolg dat wij een beperkt aantal bestellingen kunnen aannemen. Mocht u woensdag of zondag gebruik willen maken van ons menu dan kan u gerust voor een dag van te voren bestellen. De gerechten blijven in de koelkast nog zeker 2 dagen goed.

Wij leveren vanaf € 30,- in onderstaande gebieden, andere gebieden enkel in overleg.
Levering op Walcheren, bezorgkosten € 5,- bij bestelling van € 70,- leveren wij gratis
Levering Gemeente Goes & Borsele bezorgkosten € 5,- bij bestelling van € 70,- leveren wij gratis.


Wijn erbij?

Zoals u van ons gewend bent hebben we uiteraard gedacht aan passende wijnen bij het menu. Deze wijnen kunt mee bestellen met het thuismenu. Wenst u een andere fles wijn uit onze wijnkaart? Dat is uiteraard ook mogelijk, deze wijnen bieden wij dan aan met een vaste opslag van € 15,- op de inkoopprijs Klik hier voor onze wijnkaart